-50%
Akció!

HOSSZÚ FEJŰ MÉLY LYUKJELZŐ

 

Különleges jelölő profi asztalosoknak!

A hosszú fejű mély lyukjelző Ideális kézimunkákhoz és barkácsolási projektekhez, és az átgondoltan megtervezett markere vastag jeleket hagy nehéz helyekre is eljutva. Ez egy hosszúkás szárral rendelkezik, amely elfér keskeny hézagok között, vagy írhat kis helyekre, például szeg- és csavarlyukakhoz a keretekben a fűrészeléshez. Az oldalán lévő 30 mm-es vonalzónak 5 mm-enként vannak vonalai, amelyek segítenek a mérésekben.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
hole-marker - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

EGYEDI TERVEZÉSŰ JELÖLŐ

A speciálisan kialakított, 20 mm hosszú szárral ellátott jelölők megkönnyítik a mély lyukak és a nehezen elérhető helyek jelölését. Erős és hosszú fémhüvelyével a legjobb eszköz az otthoni ellenőrzésekhez, felújításokhoz és szerelésekhez. Kényelmes a használata.

GYORSAN SZÁRAD ÉS VIZÁLLÓ

Gyorsan szárad, nem kenődik el és vízálló. Meg tudja jelölni a legtöbb száraz és pormentes felületet, mint például alumínium, fém, beton, üveg, fa, műanyag. és kényelmesen használható.

SOKOLDALÚ JELZŐ

A jelölő alkalmas bútor dekorációra, könyvespolcra, lámpafúró lyuk helyzetének jelölésére, stb. Megjelöli a mély furatokat a fémfeldolgozáshoz, az autógyártáshoz és más gyártási iparágakhoz is.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.