-50%
Akció!

HORDOZHATÓ USB FLASH DRIVE

 

A hordozható USB Drive helyet szabadíthat fel iPhone, iPad vagy Android készülékén.

Készíthet bármennyi képet, anélkül hogy aggódna, hogy elfogy a hely. Kompatibilis az összes iOS, Android, Mac, Windows eszközzel. A mobilalkalmazás beállítása után a drive biztonsági másolatot készít a fájlokról amikor csatlakoztatva van! Megoszthatja tartalmát, miközben az érzékeny fájlokat biztonságban tartja az eszközön. Még videókat is nézhet közvetlenül a driverról.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
flash-drive - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

SZABADÍTSA FEL ESZKÖZÉT

Külső memória bővítő iPad / iPhone / Android készülékekhez.

KÖZVETLEN HASZNÁLAT

Kezelje az összes adatát közvetlenül az iOS-eszközökön; videók / zene lejátszása közvetlenül külső memóriából; biztonsági másolatot készit és visszaállítja a névjegyzéket.

BIZTONSÁGOS ADATVÉDELEM

Biztonságos titkosítás privát fájlokhoz. A mobilalkalmazás beállítása után a meghajtó biztonsági másolatot készít a fájlokról amikor csatlakoztatja azt!

SZÉLESKÖRBEN HASZNÁLT
Alkalmas iPhone 5 / 5S / 6/6 Plus / 6S / 6S Plus / 7/7 Plus / 8/8 Plus / X / Xr / Xs / Xs Max. Alkalmas a Lightning csatlakozó portot használó iPad-ekhez és iPad Mini-khez. Alkalmas minden Micro USB Android telefonhoz.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.