-18%
Akció!

Hordozható óriás kültéri képernyő

Szerezd meg a kültéri mozi esték élményét! Valami valóban varázslatos van abban, amikor néhány barátoddal vagy egy csapat emberrel élvezed a kültéri mozizást.

Ár: 14.650Ft Akciós ár 11.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 11.990Ft/db
-0%
2x 8.390Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN SZERELHETŐ: Könnyen biztosítható horgokkal, tartókkal, szegekkel, kétoldalú ragasztószalaggal, a falra/polcra.

SOKOLDALÚ VETÍTÉS: Tökéletes otthoni mozizáshoz, kültéri színházhoz, oktatói vagy konferencia termekbe, kempingezéshez, stb.

HORDOZHATÓ: Kompakt egy darabban, könnyű és összecsukható formatervezés. Kisméretűre összecsukhatod a képernyőt és hátizsákba vagy bőröndbe csomagolhatod.

A LEGJOBB VETÍTÉSI HATÁS: A képernyő felülete fehér és a fények állíthatóak a környezeti fények függvényében,így a legjobb vetítési hatást éred el. A fény egyformán oszlik el és vetítődik ki minden kijelzőre. A színek természetesek és életre szólóak, így nem fárasztóak a szemek számára

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.