-50%
Akció!

HORDOZHATÓ MINI LEZÁRÓ ESZKÖZ

 

Ez a hordozható mini hőzáró eszköz segít minden ehető terméket (zöldség, csipsz, cukorka, nasik, maradékok) FRISSEN és SZÁRAZON megtartani.

Kerüld az olyan dobozokat, melyek nem zárják el légmentesen az ételt. Bármilyen műanyag vagy alumínium tasak lezárható. Frissen és zamatosan lezárhatod az ételeid / nasijaid.

Ár: 18.990Ft Akciós ár 9.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 9.490Ft/db
-0%
2x 6.640Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Bontsd ki a terméket és tartsd nyomva 5 másodpercig a használat előtt, majd egyszerűen csúsztasd végig bármilyen tasak szélén és máris légmentesen zárva van..

PILLANATOK ALATT ZÁR

Csak nyomd és húzd végig a mini étel zárót a csomagoláson, hogy légmentes zárást hozz létre.

BIZTONSÁGOS & KÉNYELMES ZÁRÓ ESZKÖZ

Mágneses alj, könnyen tapad a hűtő vagy bármilyen álló fém felülethez így kéz alatt van a konyhádban, rendelődben, az udvaron vagy bárhol ahol szükséged lenne rá.

ÚTMUTATÓ

  1. Helyezz bele 2 AA elemet (a csomag nem tartalmazza az elemeket)
  2. Nyisd ki a biztonsági/védő fejet lefelé irányuló helyzetbe
  3. Nyomd le a záró eszközt, hogy előmelegedjen 5-7 másodpercig
  4. Simítsd ki a lezárni kívánt csomagolás felületét
  5. Helyezd a lezárót a csomagolásra és erősen nyomd le
  6. Mialatt lenyomva tartod, csúsztasd az egyik végétől a másikig
  7. A védő fejet helyezd vissza a felfelé irányuló helyzetbe

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.