-47%
Akció!

HORDOZHATÓ, MAGASNYOMÁSÚ VÍZIPISZTOLY

 

Alakítsd át az átlagos kerti tömlődet magasnyomású, erős vízipisztollyá!

Moss le mindent a ház körül, beleértve a tetőt, autót, fűnyírót, garázs ajtót, betonfalakat, terasz tetőt, BBQ sütőt és bármi mást, ennek a hordozható magasnyomású vízipisztolynak a segítségével! Innovatív formatervezésének köszönhetően ez az új tisztító eszköz jelentősen megnöveli a víztömlő nyomását, akár 8-szorosra. Élvezd a profi eredményeket már percek alatt!

Ár: 14.990Ft Akciós ár 7.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.990Ft/db
-0%
2x 5.590Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

MAGASNYOMÁSÚ MOSÁS

Alakítsd át az átlagos kerti tömlődet erős, 8 bar nyomású eszközzé. Permetező szórófejjel és széles, erős vízsugarú szórófejjel felszerelve. Tökéletes autómosásra, piszkos fakerítések tisztítására és egyéb alkalmazásra!

SZÉLES KÖRBEN KOMPATIBILIS

Alkalmas minden szabványos ¾ “kerti tömlőre és egyéb méretekre is, szabványos 1” átmérőkre.

BIZTONSÁGOS MINDEN FELÜLETRE

Biztonságosan megtisztít minden felületet, beleértve a fa, tégla, beton, műanyag, fű és egyéb felületeket is. Nem veri le a festéket vagy az autók festését. Könnyen és alaposan megtisztíthatod vele az autódat, teherautódat, motorodat vagy csónakodat, de akár a piszkos kerekeket vagy felniket is. Garantáltan biztonságos minden felületre és nem tesz kárt a fában, az autó festésében vagy egyéb festett felületen.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.