-50%
Akció!

HORDOZHATÓ FÚRÓFEJ ÉLEZŐ

 

Takaríts meg időt a fúrófejek élezésével a fárasztó, régimódi módszerek helyett!

A Hordozható Fúrófej Élező elvégzi a munkát helyetted! Használd ezt a Hordozható Fúrófej Élezőt bármikor és bárhol, élesen használatra készen tartja a fúrófejeket, anélkül, hogy egy teljesen új készlet megvásárlására kényszerülnél. Éles mint az új, működik, mint az új! A Hordozható Fúrófej Élező sima, egyenletes és éles hegyeket varázsol a fúrófejeknek, minőségi, éles fúrófejeket eredményez!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Nagyon hasznos és hordozható, bárhová és bármikor magaddal viheted. Egyszerűen használd a fúródat, hogy elfordítsd a 100 szemcsés malomkőben és nyomd a fúrófejet az ellenkező irányba az azonnali élezéshez.

TARTÓSSÁG

A korund egy rendkívül kemény anyag (9. helyen van a Mohs keménységi listán), ami garantálja a termék tartósságát.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.