-50%
Akció!

HORDOZHATÓ AUTÓS TÁMASZ

 

Egy kéznél lévő támasz, így nem fogsz elcsúszni!

Szállj be és ki könnyen az autóból! Ez a csúszásmentes támasz egyenesen az ajtózárba helyezkedik el, így lehetővé teszi számodra, hogy biztonságosan használd bármikor szükséged lenne rá. Szállj be és ki könnyedén az autóból ezzel a hordozható autós támasszal, mely azonnal behelyezhető az ajtózárba. Tökéletes ha éppen sérülésből épülsz fel vagy hátfájdalmaid vannak.

Ár: 18.990Ft Akciós ár 9.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 9.490Ft/db
-0%
2x 6.640Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÉNYELMES

Könnyen tárolható az ajtó fiókjában vagy a kesztyűtartóban és tökéletes a magas SUV vagy az alacsony autók esetén. Kényelmesen tartható. Kovácsolt alumíniumból készült, akár 160 kg-ot is elbír.

TÖBBCÉLÚ

Ez a hordozható támasz „vészhelyzeti eszközként” is használható. Beépített biztonsági öv vágóval rendelkezik és kalapácsként és használható abban az esetben ha vészhelyzet esetén be kell törnöd az ablaküveget.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.