-50%
Akció!

HŐÁLLÓ KONYHAESZKÖZ TARTÓ

 

Tedd sokkal gyorsabbá & könnyebbé a konyhai takarítást!

Ez az egyszerű konyhaeszköz tartó lehetővé teszi számodra, hogy könnyebben rendezd a spatulákat, fogókat, merőkanalak és evőeszközöket miközben főzöl. Speciális kialakítása a beépített emelt éle, mely megakadályozza, hogy a víz, szószok & olaj foltok a munkalapra cseppenjenek. Tartsd tisztán és foltmentesen a konyhádat miközben főzöl! Könnyen tisztítható mosogatógépben vagy csap alatt.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

ALAPVETŐ KONYHAI ESZKÖZ

Ez egy elengedhetetlen termék a kanalak, spatulák, fogók, merőkanalak és serpenyő fedelek tárolására. Ugyanakkor ezáltal kéz alatt lesznek az eszközök, ami nagyon kényelmes.

CSEPPMENTES KONYHA

Beépített talapzata, mely emelt éllel rendelkezik, cseppmentessé teszi a konyhát. Segít tisztán és rendezetten tartani a konyhai munkalapot. Nincs több plusz takarítás.

FUNKCIONÁLIS FORMATERVEZÉS

Kiváló minőségű  csúszásmentes szilikonból készült, mely megakadályozza, hogy elmozduljon. Hőálló, BPA mentes, tartós & rugalmas. 4 tartóréssel rendelkezik, melyben egyidejűleg számos, különböző méretű eszköz elfér.

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

A szilikon anyagnak köszönhetően egy ruhával vagy vízzel könnyen tisztítható. Mosogatógépbe is biztonságosan helyezhető.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.