-50%
Akció!

HERNYÓ ALAKÚ MOBILTELEFON TARTÓ

 

A legcukibb mód arra, hogy érintésmentesen használd a telefonod!

Ha filmet szeretnél nézni bárhol vagy képeket készíteni, anélkül, hogy a telefonod tartanád, akkor ez a kreatív Hernyó alakú Mobiltelefon tartó neked lett kitalálva! Le fog nyűgözni az erős tapadása és rugalmas funkciói, melyek által bármilyen sima felülethez tapaszthatod a telefonod és élvezheted az érintésmentes használatot. Ez az imádnivaló telefontartó strapabíró és rugalmas gumi anyagból készült és hernyó alakja van, mely lehetővé teszi, hogy bármilyen formává alakítsd, igényeid szerint.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

RUGALMAS TELEFONTARTÓ

Lehetővé teszi, hogy filmnézésre vagy fényképezésre használd a telefonod, úgy, hogy olyan formává alakítod, amilyenre csak szeretnéd. Ideális távolságra és szögbe helyezheted a telefonod, hogy tökéletesen nézhesd a képernyőt.

ERŐS TAPADÁS

Tíz erős tapadó tappancs van beleépítve, hogy erősen tapadjon bármilyen felületre, anélkül hogy könnyen lesne vagy lecsúszna.

TARTÓS ANYAGOK

Kiváló minőségű gumi anyagból készült valamint beépített fémszálból, a hosszú élettartam és használhatóság érdekében. A rugalmas és könnyű formatervezés könnyen összecsukhatóvá teszi, amennyire csak lehet és bárhová magaddal viheted, ahova csak szeretnéd.

SZÉLESKÖRŰ HASZNÁLAT

Tökéletes zenehallgatásra, játékra, vezetésközbeni használatra, biciklizéshez, edzőteremben vagy irodában.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.