-50%
Akció!

AUTÓ FÉNYSZÓRÓ JAVÍTÓ FOLYADÉK

Azonnal polírozza a piszkos fényszórókat! 

Helyreállítja az autó tompa & ködös fényszóróinak a lencséit és megnöveli a biztonságot az éjszakai vezetés során ez az Autó Fényszóró Javító Folyadék. Könnyen eltávolítja a karcokat, mely azonnal visszahozza az autó fényerejét, ennek eredménye pedig a kristálytiszta láthatóság.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
headlight-repair - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

HIDROFÓB ÜVEG BEVONAT 

Akadályként működik a fényszóró felületén és megvédi ezt az elévüléstől, fakulástól, az időjárási viszonyoktól és napfény eróziótól, az esőtől, portól, stb.

KÖNNYEN HELYREÁLLÍTJA A LÁTHATÓSÁGOT  

Teljes mértékben eltávolítja a ködösséget és a fényszóró lencséinek a korrózióját & könnyen helyreállítja a fényerősséget és a mintát miközben hosszan tartó UV védelmet biztosít.  

JAVÍT AZ ESZTÉTIKAI ÁLLAPOTON 

Nagyszerűen helyreállítja a megjelenést és növeli az erősséget az autó fényének a sárgasága & a homályos oxidáció megszüntetésével.  

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.

Tekintse meg vagy töltse le az utasításokat az alábbi link használatával:

Letöltés