-53%
Akció!

HÁZTARTÁSI PENÉSZ ELTÁVOLÍTÓ GÉL

Könnyen használható és gyors!

A penész eltávolító gél ideális megoldás az erős penészfoltokra. A vastag gél hozzásimul és behatol a foltokba, melyek a csempén, betonon, tusolóban és csöveken találhatóak anélkül, hogy durván párologna vagy túlszóródna. Egyszerűen csak vidd fel a gélt a penészes területre, várj 3-8 órát majd töröld le.

Ár: 14.990Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Elfogyott

Leírás

PRAKTIKUS

A foltokat és penészt könnyen eltávolíthatod ezzel a termékkel, sikálás és plusz munka nélkül. Megelőzi a penész elterjedését és visszatérését, megöli a baktériumokat és megelőzi a csírásodást.

GYORS HATÁSOK

Erőfeszítés nélkül megszabadulhatsz azoktól a fekete és barna foltoktól, legfőképp azoktól, amelyek a fürdőkád vagy a tusolókabin szigetelésén vannak és készen állhatsz vendégek fogadására bármikor!

SZÉLES KÖRŰ HASZNÁLAT

Széles körben használható, a legmodernebb hatékony penész eltávolító megoldás fürdőszoba, csempe, mosogatók, szerelvények és tömítőanyagok részére, stb.

BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT

Nem mérgező, nem káros, biztonságos és könnyű használat, gyors.

LEÍRÁS

ANYAGOK
  • Nátrium- hipoklorit
  • Nátrium-hidroxid
A TERMÉK MÉRETE
  • Háztartási penész eltávolító gél: 19CM × 7CM × 4CM
A CSOMAG TARTALMA
  • Háztartási penész eltávolító gél × 1

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.