-50%
Akció!

HATÉKONY FENÉK EDZŐ

 

Erősebb, feszesebb és sokkal formásabb fenék, comb és medence izmok!

Ez a csodálatos termék tökéletes a medence izmainak a megdolgoztatására, mely egy olyan izomcsoport, ami segít a vízhólyag szabályozásában, a szülés utáni regenerálódásban és az intim kapcsolatokban. Még a testtartásodon is javít, ha olyan munkahelyed van, ahol sok időt töltesz az asztalnál vagy egyéb ülő munkahelyed van.

Ár: 18.990Ft Akciós ár 9.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 9.490Ft/db
-0%
2x 6.640Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Egyszerűen csak feküdj le a talajra, karjaid nyújtva, tenyereid vagy a könyököd a matracon. Majd helyezd be a Fenék edzőt kb. 5 centiméterre a fenekedtől, a lábaiddal kb. 40 fokos szöget zárj be, majd préseld össze az eszközt.

A LEGHATÉKONYABB

Ahhoz, hogy a legjobb eredményt érd el, úgy a húgyhólyag szabályozásban, mint az önbizalom javításában, egyszerűen csak használd ezt az eszközt 5 alkalommal hetente, 10-10 percre.

MINDEN AZ EGYBEN

Erősebb, feszesebb és sokkal hatékonyabb fenék, combok és medence izmok. Ezzel a termékkel a legjobb edzést végzed a fenékre, combokra és medence izmaira. Maradj formában és légy tónusos idősebb korodra is.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.