-50%
Akció!

HÁRMAS PIROS HÁTSÓ AJTÓ FÉNY

 

Háromszor erősebb fékerővel rendelkezik mint a szokásos egyetlen fénysáv, mivel ez egy hármas LED-es fénysáv amely világosabbá és élesebbé teszi a fény megjelenítését. A csomagtérajtó lámpája szinkronban van a jármű fényével, így használhatja (fékek / irányjelzők / hátramenet) a fénysávon.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT

Ami a biztonságot illeti, természetesen elsődleges fontosságú, ezért nem vakítja meg a hátul lévő sofőröket különösen éjszaka. A csomagtérajtó fénysávja egy 48 hüvelykes fénysáv, amely a kisteherautó kinézetének fejlesztésére szolgál, egyedibbé és vonzóbbá téve a csodálatos fénymegjelenítését.

KÖNNYEN KEZELHETŐ

A telepítés egyszerűbb, mint gondolná! Olyan egyszerű, hogy a ragasztót csak vissza kell húzni és a hátsó ajtón elhelyezni. A helyére kerülve, egyszerűen csatlakoztassa a négyvezetékes dugót a pótkocsi adapteréhez, és kész.

JOBB LÁTÁS

Ez az oka annak, hogy meg kell vásárolnia a hátsó ajtó lámpát, mivel az árnyékolt ablakok miatt nehéz meglátni, ha hátramenetben van, különösen éjszaka, ezért termékünk világosabbá teszi a láthatóságot, a hátsó kamera esetében is.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.