-53%
Akció!

HAJSERKENTŐ ROLLER

 

Serkentsd a hajnövekedést percek alatt!

A Micro-needling ismert a fejbőr egészségének javításában, feléleszti a mirigyekben lévő őssejteket és serkenti a hajnövesztő szerek felszívódását! Ez az eszköz nem csak stimulálja a hajmirigyek megfiatalodásának fehérje termelését, de megelőzi a további hajhullást is, mely a kor előrehaladtával bekövetkezik. Több száz független kutatás lenyűgöző eredményeket mutat be!

Ár: 15.990Ft Akciós ár 7.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
hair-roller - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.240Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.490Ft/db
-0%
2x 5.240Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

HATÉKONYAN STIMULÁLJA A HAJNÖVEKEDÉST

A Micro-needling azért ismert, mert hatékonyan reaktiválja a fejbőr természetes regenerálódási folyamatait.

BIZTONSÁGOS ÉS FÁJDALOMMENTES

Otthoni használatra megfelelő. Egyensúlyt teremt a biztonságos, fájdalommentes használat és a hatékony eredmények között. A biztonságos használat érdekében ajánlott a gyakori fertőtlenítése.

TÖBB FUNKCIÓS

A roller bőrproblémák kezelésére is használható, beleértve a finom vonalak kisimítását, a bőrtónus világosítását és a tág pórusok kezelését.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.