-46%
Akció!

Hajlakk

– Azonnal kitölti a ritkuló területeket
– Elrejti a hajhullást
– A finom-szálú hajat vastag-szálúvá és dússá varázsolja

Ár: 12.950Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Kiürítés
Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

Természetes mágnesesség

A Toppik vastag-szálú, teljes fedésű hajzat megjelenését kölcsönzi. A Toppik hajépítő rostjai valójában a legmagasabb fokú természetes keratinokból áll, mely ugyanolyan típusú fehérje, ami az igazi hajban is jelen van.

Elrejti a hajhullást

A szálaknak erős, természetes statikus töltésük van, amely mágneses hatást eredményez, így szorosan összeköti a Toppik hajépítő szálait az emberi haj legfinomabb szálaival is.

Azonnal kitölti a ritkuló területeket

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.