-50%
Akció!

HAJELTÁVOLÍTÓ SPRAY

 

Áruink hitelesek, valódi szabadalmazottak, a hamisítványokat pedig ki kell vizsgálni! Kérjük, hogy az ügyfelek azonosítsák termékeinket!

Gyorsan, hatékonyan és fájdalommentesen távolítja el a nem kívánt szőrzetet! Csak permetezze be és egyszerűen törölje le, és selymesen sima, akár nyolc hétig tartó bőrt kap. Felejtse el a borotválkozás és gyantázás okozta stresszt, rendetlenséget, irritált bőrt és kellemetlenségeket. Ezzel időt és erőfeszítést takarít meg, miközben hibátlan bőrre tesz szert! Táplálja és hidratálja a bőrt miközben megszabaditja a szőrzettőé, így a bőre jobban mutat és egészségesebben érzi magát!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ & FÁJDALOMMENTES

Eltávolítja a nem kívánt szőrt problémamentesen, gyorsan és egyszerűen. A gyökerekig mélyén behatol és sokkal jobb, mint a borotvák, viasz vagy szőrtelenítő krémek.

KEVESEBB HAJ

A hajnak hosszabb időre van szüksége hogy visszanőjön, és amikor megnő vékonyabbá és kevésbé kínos kinézetűvé válik.

TÁPLÁLJA A BŐRT

Lágy, rugalmas és sima tapintást kölcsönöz a bőrnek. Természetes, biztonságos minden bőrtípus számára, még a legérzékenyebb bőr esetén is.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.