-50%
Akció!

HABVERŐ TISZTÍTÓ

 

Használd fel az utolsó cseppig az anyagokat!

A habverő megtisztítása a legnagyobb konyhai kihívás lehet. Jó hír, hogy ez a Habverő Tisztító azért lett kitalálva, hogy megkönnyítse a dolgod! Maszatmentesen letisztítja a habverőről az utolsó csepp tésztát is, és könnyen elmosható. Általa az utolsó cseppig felhasználhatod a felvert anyagot, vakaróként is használható, így a tálból is kivakarhatod a felvert tésztát. Az egyenes, szögletes széle lehetővé teszi, hogy maszatmentesen a mosogatókagylóba helyezd a habverődet. Könnyen használható és a legtöbb 7 szálas habverőhöz passzol.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
whisk-wiper - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

MASZATMENTES HABVERŐ

Maszatmentesen letisztítja a habverőről az utolsó csepp tésztát is és könnyen elmosható. Az egyenes, szögletes széle lehetővé teszi, hogy maszatmentesen a mosogatókagylóba helyezd a habverődet.

ALAPANYAG MEGMENTŐ

Úgy a kerekített, mint a szögletes szélei alkalmasak a tálakban maradt alapanyagok kivakarására így még több tésztát menthetsz meg.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Helyezd a habverő szálait a tisztító réseibe és húzd fel rá teljesen. Amikor készen vagy, húzd le így letisztítja a habverőt.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.