-50%
Akció!

GYŰRŰMÉRETEZŐ

 

A gyűrűméretező megakadályozza, hogy a gyűrű lecsússzon az ujjáról, ezzel megmentve értéktárgyait!

8 darab 8 különböző méretben, jól illeszkedik az 1-10 mm-es gyűrű szélességéhez, mindig van egy olyan, amely megfelel az igényeinek. Alkalmas férfi és női gyűrűkhöz, akár nagy ujjakhoz is. Ezenkívül több vékony gyűrű kombinálására is használható.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

LÁTHATATLAN ÁTLÁTHATÓ SZÍN

Az átlátszó szín nem rontja a gyűrűk szépségét, még azt sem fogja érezni, hogy létezik.

BETÉT-ALAPÚ TERVEZÉS

A betétalapú kialakítás biztosítja a gyűrűméret-beállító formáját a gyűrűsáv íveihez, és a csat megtartja az állítót a gyűrűkön. Ugyancsak megoldás kézproblémákkal küzdő ujjak számára, könnyen kezelhető, soha ne aggódjon a karikák karcolása vagy a nedvesség megtartása miatt.

TARTÓS ÉS KÉNYELMES

Puha TPU anyagból készült, kopás- és olajálló, jó rugalmasságú, gyűrűjét szorosan az ujjakhoz helyezze el, anélkül, hogy megszorítaná a bőrét.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.