-50%
Akció!

GYORS ÉS EGYSZERŰ MATRICA ELTÁVOLÍTÓ

 

Hatékonyan eltávolítja a címkéket és a ragasztó maradványokat, bármilyen felületről anélkül, hogy sérülést okozna!

Gondod akadt a makacs ragasztó foltok eltávolításával? Ez a többcélú matrica eltávolító segít egyszerűen és gyorsan eltávolítani ezeket a maradványokat. Ez a kiváló megoldás könnyen használható és bármilyen nyom vagy sérülés nélkül eltávolítja a ragacsos maradványokat. A spray számos célra felhasználható, autóban vagy otthon. Hatékonyan megtisztítja az olyan felületeket, mint az üveg, falak, fémek vagy műanyagok, stb.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
sticker-remover - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ:

Gyors és könnyen használható. Egyszerűen fúj a felületre és töröld le a ragasztó maradványokat. Ez az eltávolító erős tisztító hatással bír anélkül, hogy nyomot és foltokat hagyna.

MEGVÉDI A TÁRGYAK FELÜLETÉT

Nem szükségesek éles eszközök, a tisztító kíméletes és sérülés nélkül megvédi a felületeket az elszíneződéstől és kifakulástól.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Ez a ragasztó maradvány eltávolító gyakran használható a makacs foltok eltávolítására, mint a rágógumi, ragasztó szalagok és matricák által hagyott foltok. Nagyszerű az autóban vagy otthoni használatra.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.