-50%
Akció!

GUMIABRONCSNAK SZÁNT FELÚJÍTÓ SZER

 

Varázsold ismét új hatásúvá a gumiabroncsaidat!

Az autók gumiabroncsai napnak és levegőszennyezésnek vannak kitéve hosszú ideig. Nagyon könnyen megjelenhet az oxidáció, az elfehéredés, a makula és egyéb elöregedési jelek. A gumiabroncsnak szánt felújító szert általános gumiabroncsokon ajánlott használni. Gyorsan hat és könnyen tisztítható, felújít és megőriz, három hatást integrál.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

VÉDI A GUMIABRONCSAIDAT

Ez a gumiabroncsnak szánt felújító szer védőrétegként használható a felületen. Festés után egy védőréteget képez az autó felületén, megvédi a járművet a só és köd korróziótól, a madár ürüléktől, UV sugaraktól, karcoktól, kavics ütődésektől és vasportól, stb.

MEGELŐZI AZ OXIDÁCIÓT

Megelőzi a gumiabroncsok oxidációját és napsugarak miatti kifakulását. A felület védőrétege megelőzésként is használható. Hatékonyan megelőzi a gumi csíkok elöregedését és meghosszabbítja a gumik élettartamát. Ugyanakkor hatékonyan eltávolítja a foltokat a gumiabroncsok felületéről.

NEM TARTALMAZ KÁROS ANYAGOKAT

Nem tartalmaz káros anyagokat, mint a foszfor és króm, melyek a kolloid mellett kárt okoznak a gumiabroncs felületén.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.