-50%
Akció!

GUMIABRONCS JAVÍTÓ KÉSZLET

 

Ez a Gumiabroncs Javító Készlet kompakt és kényelmes készlet, mely mindennel rendelkezik, amire szükséged lehet a tubeless gumiabroncs megjavításához. A T fogantyúval és 5 javító folttal könnyen, percek alatt helyrehozhatsz egy lapos gumit. A készlet tartalmaz lyuktágítót, hézagmérőt, gumiragasztót és 5 foltot, hogy biztos legyen a gyors és könnyű foltjavítás. A készlet minden alkotóeleme tartós és kiváló minőségű anyagból készült és nagyon hosszú ideig kitart.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

PRÉMIUM KIFEJLESZTETT FOLTOK

A strapabíró BARNA javító foltok kiváló biztonsági szigetelést biztosítanak. SOKKAL ERŐSEBBEK és sokkal jobban javítanak mint az egyéb készletekben megtalálható foltok. Minden arra lett tervezve, hogy erős legyen tehát ez lesz az utolsó készlet, amelyet meg kell vásárolnod.

ERGONOMIKUS FOGANTYÚ

Csúszásmentes, gumírozott T fogantyú lehetővé teszi a használójának, hogy erősen és szilárdan tartsa miközben a javítást végzi. Ez lehetővé teszi a tökéletes emelőerőt és erőt még a nehezebb gumik esetén is és javítás közben csökkenti a kezek korai elfáradását.

MINDEN TUBELESS GUMIABRONCCSAL RENDELKEZŐ JÁRMŰTÍPUSHOZ

A készlet mindent tartalmaz, hogy autók, motorbiciklik, ATV-k, dirt biciklik és dzsippek  javítását elvégezd, melyek tubeless gumiabroncsokkal rendelkeznek.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.