-50%
Akció!

GUBANC NÉLKÜLI HORDOZÓ

 

Meguntad az összegubancolódott fülhallgató kábeleket? MOST pillanatok alatt elrakhatod a fülhallgatóid!!!

A termék hordozható és multifunkcionális adatkábel feltekerő, mindig elérhető amikor szükséged van rá. Legfőképpen tartós PC és ABS anyagból készült, könnyen tisztítható és megvédi a fülhallgatót a piszoktól és károsodástól.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Csak csíptesd be a kábel végét, húzd feléd majd engedd el. Ennyi az egész. A kábel automatikusan feltekeredik az Automata csörlő segítségével.

RÖGZÍTHETŐ

Segít rendezetten megőrizni a hosszú és összekuszálódó kábeleket, mint a fülhallgató, töltőkábelt, stb. ideális otthoni használatra és utazás közben.

HORDOZHATÓ

A könnyű és kompakt formatervezésnek köszönhetően könnyen elfér a zsebben, táskában vagy hátizsákban.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.