-50%
Akció!

GRAFFITI ELTÜNTETŐ ÉS JAVÍTÓ FESTÉK

 

Könnyen javít és retusálja a festéseket!

Amikor a festés károsodik, ne ess kétségbe vagy ne fesd újra a felületet – szerezz be egy Graffiti  Eltüntető és Javító Festéket! Nagyszerű ujjlenyomatok, horzsolások és karcok eltűntetésére, a festékhenger zökkenőmentesen kezeli az eredi festést és tökéletes simítást ad minden alkalommal, nem hagy árulkodó ecsetvonásokat. A könnyen újratölthető palack légmentes szigeteléssel rendelkezik, tökéletes a megmaradt festék tárolására. A kiömlésbiztos és maszat mentes formatervezésének köszönhetően egyenletesen eloszlathatod a festéket és a nehezen hozzáférhető helyekhez és sarkokhoz is hozzáférsz. Tehát következő alkalommal amikor a festékhez kell nyúlnod, használd ezt a gyors és maszat mentes javítóeszközt.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

GYORS & KÖNNYŰ RETUSÁLÁS

Sima hengeres stabilitás és rugalmas működés. Csak öntsd a festéket, pattintsd rá a fedelét és vidd fel a tökéletes rétegű festék bevonatot. Nincs többé szükséged festék tálcára, csökkenti a maszatolás esélyét, a festékcseppeket és a kifröccsenést.

PRECÍZ FESTÉKELOSZLATÁS

Vidd fel bármilyen felületre az egyenletes festék eloszlatást érdekében, még a nehezen elérhető helyekhez is tökéletes. Nincsenek ecsetvonás nyomok, dudorok és egyetlen használattal folyamatos elsimítást garantál.

KÉNYELMES FOGANTYÚ 

Sokkal kényelmesebb pozícióban tartja a csuklódat így lehetővé teszi, hogy elkerüld a csuklód kifáradását és megerőltetését. Használat után a festéktartó és a henger kimoshatóak így más színű festékhez is felhasználhatóak.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.