-50%
Akció!

GORILLA FOGÓ

Lemezelt fatábla könnyű és gyors elmozdítása!

Tedd biztonságosabbá és könnyebbé a munkád otthon vagy a munkahelyeden ezzel a Gorilla Fogóval! Mozgass és hordozz lemezelt fatáblákat ezzel a termékkel. Tapasztald meg a kínlódás mentes munka élményét ezen termék segítségével. Kíméld meg kezeid a nehéz fatáblák hordozásának fájdalmától.

Ár: 18.990Ft Akciós ár 9.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
Gripper - 2nd - 30% OFF 2 - 10 6.640Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 9.490Ft/db
-0%
2x 6.640Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

PRAKTIKUS FORMATERVEZÉS

Erős, üveggel töltött nylon polimér fogó, mely biztonságossá teszi a lemezek fogását. Automatikusan csatolódik bármilyen 0-22 mm vastagságú lemezhez. Akár 45 kg-ot is elbír!

TAKARÍTS MEG IDŐT

Takaríts meg időt a nehéz lemezek cipelésével. Kíméld meg a kezeid és a hátad a fájdalomtól. Több idő jut a munkára, nem vesztegeted az időt a cipelésre.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.