-50%
Akció!

GO-GO ITALOK KISHAVER

 

Egy bár eszköz, mely arra lett tervezve, hogy biztonságosan eltávolítsd majdnem bármelyik konzervdoboz tetejét, anélkül, hogy éles széleket hagyna.

Ne félj attól, hogy a nyitókulcs beletört, vagy elvágja az ujjaid vagy a szád. Csak szerezz be egy konzervdoboz nyitót és pillanatok alatt felnyithatod italaid! Az italos doboz tetejének eltávolítása lehetővé teszi, hogy élvezd az ital illatát és ízét, akárcsak pohárból innál.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
opener - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

MAJDNEM MINDEN KONZERVDOBOZHOZ ILLIK

Ez a konzervdoboz nyitó 200-500 grammos italos dobozok nyitásához illik, mint például a dobozos borok, koktélok, energiaitalok, jeges kávé, szódavíz és egyéb dobozos italokhoz. Csak élvezd a hűvös italod bárhol és bármikor!!

SZABD SAJÁT ÍZLÉSEDRE AZ ITALAID

Az italos doboz tetejének eltávolítása lehetővé teszi, hogy úgy fűszerezd az italaid, ahogyan csak szeretnéd. Akár csak egy kis szódával szeretnéd felturbózni az italod, akár citrusos keveréket szeretnél adni a sörödhöz, ez mind lehetséges.

VIDD MAGADDAL BÁRHOVÁ

Egyszerűen csak pattintsd be a fogantyút a biztonságos tárolás érdekében, tedd a zsebedbe és vidd magaddal bárhová, hogy élvezd a söröd bármikor.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.