-50%
Akció!

Glass NANO Repair

Nano Glass repair. Mondj nemet a károsodásra.

Egy apró szilánk a szélvédőben azonnali katasztrófává válhat. Nem számít milyen formában történik, a károsodás gyengíteni fogja az üveget ezáltal veszélyeztetve a biztonságod.

Ár: 14.650Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
GLASS - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

Ez az első dolog, ami ahhoz kell, hogy a szélvédő összetörjön. Egy másik veszély a baleset bekövetkezte, ahol a frontális biztonság alapvető. Egy pókháló a jármű ablakán a látási viszonyokat akadályozza és megszünteti a közúti biztonság plusz rétegét.

Ez az innovatív nano ragasztó arra lett kitalálva, hogy helyrehozza a szélvédő károsodását, a korai szakaszban és hatékonyan. Az apró repedések egyik fajtája sem jelent akadályt ennek az erős formulának. Egy folyamatosan, légmentesen záródó oldat, mely megállítja a kár tovább terjedését. Ami pedig a legfontosabb, a legegyszerűbb és legkönnyebb javító módszer, amit választhatsz.

Takaríts meg több száz dollárt a szélvédő javítás helyett, javítsd meg a kárt mielőtt halálossá válna.

Többfelé javításra is megfelel

Tulajdonságok:

  • Javítja: a laminált szélvédőket
  • Formula: fejlett gyanta
  • Ideális hőmérséklet: 15℃-tól 32℃-ig/59°F-től 90°F-ig
  • A legjobb eredmények: azonnal a kár bekövetkezte után jelentkeznek

Magic Glass Crack Nano Javító Folyadék

Az aggodalmaid megszűnhetnek  azok miatt a repedések miatt, ezzel a Szélvédő Javító csomaggal, amelyik magabiztossá tesz ami az autódat, telefonodat vagy szemüvegedet illeti, míg értékes időt és pénzt takarítasz meg. Ez a csomag a valaha legkönnyebben használható, amikor a szélvédőd/telefonod/szemüveged javításáról esik szó.


Eltávolítja a levegőt a repedésekből és tartós gyantával tölti fel a rést s még erősebbé teszi, mint amilyen előtte volt. a legjobb eredmények érdekében a javítást a lehető leghamarabb kell elvégezni miután a kár bekövetkezett, hogy a repedés ne szennyeződjön piszokkal vagy vízzel. A csomag legjobban a 2.5 cm-nél kissebb  átmérőjű és  30 cm-nél rövidebb repedéseket javítja.


ELŐNYÖK:

  • Minden típusú laminált szélvédőt, telefont, szemüveget javít – nevezd meg ezeket
  • Hatékonyan minimalizálja a repedések és szilánkok megjelenését s megakadályozza a tovább terjedésüket
  • Fejlett gyanta formula az erős és biztonságos javításért
  • Többszörös javításra alkalmas

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.