-50%
Akció!

FÜLZSÍR ELTÁVOLÍTÓ PORSZÍVÓ

 

Tökéletes a fülzsír eltávolításához!

Gyengéden rezeg, elszívja a piszkot és nedveséget a fülből. Eltünteti a koszt füléből tisztára takaritva a szívás után, mint egy porszívó. Ez a fültisztító kicsi, könnyű, kompakt és könnyen használható, ideális otthoni és hosszú távú utazásokhoz. Alkalmas gyermekek, felnőttek és idősek számára.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
ear-clean - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

TÖKÉLETESEN TISZTÍTJA A FÜLÉT

Gyengéden rezeg, elszívja a piszkot és nedveséget a fülből. Eltünteti a koszt füléből tisztára takaritva a szívás után, mint egy porszívó. A szívás erős, de nagyon csendes egyben. Szakszerűen tisztítja a fülzsírt, gyorsan felszívja a fül belsejében található szennyeződéseket, és összegyűjti ezeket a gép fenékvezetékébe.

BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT

A tisztító fejének hossza biztonságos minden felnőtt és gyerek fülmélysége számára, a vákuumerő pedig könnyen felveszi a fülviaszt. Teljesen biztonságos a fülének, és bármikor és bárhol élvezheti a tisztítást.

 

PUHA ÉS KÉNYELES

 

 

Ez a fülzsír eltávolító fej szilikonból készül, és elég puha ahhoz, hogy különböző méretű füllyukakban használható legyen. A 2,5 cm-es rugalmas anyag használata megvédi a fület, nem árt a dobhártyának, biztonságos és megbízható. Konfigurálva két puha fej és kefe, amely könnyen tisztítható és cserélhető.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.