-50%
Akció!

FORMÁZHATÓ PILLANATRAGASZTÓ

 

Ragaszd a felületre, formázd & kész is. Milyen gyakran eltörünk dolgokat és gyors javításra van szükségünk, de nem rendelkezünk a megfelelő eszközökkel?

A Formázható Pillanatragasztóval bármit, bárhol és pillanatok alatt megragaszthatsz. Használd utazásaid során vagy javíts meg bármit otthon, vagy bárhol is lennél. Csak ragaszd a felületre, formázd és hagyd, hogy a gyurma gumivá váljon az éjszaka folyamán.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

RUGALMAS

Bármilyen alakra formázható a szükségleteid függvényében, kényelmesen rendszerezhető, eszközjavító valamint kézműves projektek során is alkalmazható. Vízálló formatervezés, tökéletesen szigetel és véd, stb.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Formázd a ragasztót bármilyen alakra 3-5 percig majd 12-18 óra múlva, a levegő hatására megkeményedik.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Majdnem bármilyen anyaghoz képes odatapadni, erős kötést alkot alumíniummal, acéllal, kerámiával, üveggel, fával és egyéb anyagokkal, beleértve bizonyos típusú műanyagokat is.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.