-53%
Akció!

FORGATHATÓ ALKARTÁMASZ

 

Tedd sokkal kényelemsebbé a számítógépnél való munkát!

Ez az eszköz csökkenti a csuklóra helyezkedő nyomást és megszünteti a nyak, a kar és a vállak izmaiban fellépő feszültséget, melyet oly sok számítógép használó tapasztal. Az alkar súlya egyenletesen eloszlik egy nagyobb felületen.

Ár: 17.990Ft Akciós ár 8.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
arm-pad - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.940Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 8.490Ft/db
-0%
2x 5.940Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN FELSZERELHETŐ

Két egység szerelhető fel (egy-egy a billentyűzet mindkét oldalára), hogy teljes támaszt nyújtson az alkarnak. Ez az alkartámasz hordozható és rendkívül könnyen és egyszerűen felszerelhető.

HASZNOS TRÜKKÖK

Az egyszerűsége mellett, ez a támasz rejt néhány hasznos trükköt. A kívánt pozícióba állítható míg az alkar a támaszon pihen.

BIZTONSÁGOS

A támaszt széleskörben teszteltük a nyomásra és biztosak vagyunk benne, hogy rendeltetésszerű használat mellett nem fog eltörni vagy megrepedni.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.