-50%
Akció!

FOLYÉKONY SZIGETELŐ SZALAG

 

Szigetelés és tömítés, erős és tartós, vízálló, nedvességálló, alkalmas különböző elektronikai alkatrészek illesztéséhez. Teljesen új élményt ad. A folyékony szalag erősebb szigetelő teljesítménnyel bír, mely szigetelten tartja a kábeleket, megelőzi a  szivárgást és biztonságot ad. Ami a kapacitást illeti, a folyékony formájú szigetelő ragasztó sokkal tartósabb. A folyékony formulával könnyebb dolgozni és jobb megoszthatósággal bír.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Nincs szükség vágásra vagy illesztésre, csak vidd fel a folyadékot a javításra váró felületre majd hagyd négy órán keresztül, hogy teljesen megszilárduljon.

SZÉLESKÖRŰ HASZNÁLAT

Ez a kis méretű palack rengeteg módon alkalmazható, mint például kábelragasztásra, szálak rögzítésére, áramköri lapok esetén, félvezető anyagok esetén, autókábelezésnél és áramköri dekoriációként.

NEM KÁROSÍT ÉS NEM OXIDÁLÓDIK

A felületet fedő szigetelő ragasztó nem oxidálódik és nem is károsodik könnyen, így nincs szükség többszörös réteg felvivésére.

AZ ÉV BÁRMELYIK SZAKÁBAN HASZNÁLHATÓ

A szigetelő ragasztó ellenáll a magas és alacsony hőmérsékletnek egyaránt, a ható hőmérséklete -30℃ és 300℃ fok között van, ami a legtöbb munkakörnyezetben helytáll.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.