-50%
Akció!

FOKHAGYMA APRÍTÓ

 

Ez a forradalmian új aprító megszünteti a fokhagymaszagú kezeket és annak a kockázatát, hogy megvágd magad.

A megtisztított fokhagyma cikkeket egyszerűen csak dobd bele az aprítóba, fordítsd el és aprítsd fel őket a 16 darab, rozsdamentes acél borotvaéles pengével. Majd egy második penge 81 tökéletes kockára vágja a cikkeket, pazarlás és felfordulás nélkül.

Ár: 15.990Ft Akciós ár 7.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
garlic-shred - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.590Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.990Ft/db
-0%
2x 5.590Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Csak fordítsd el a tetejét, hogy természetes íz aromát és összetevőt adj hozzá az összes ételedhez. Gyors, könnyű, biztonságosan használható és mosogatógép biztos, tehát a tisztítása gyerekjáték!

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Egyéb típusú étel aprítására is használható, hordozható és kompakt tehát könnyen elfér bármilyen fiókban.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.