-46%
Akció!

FOGKRÉM PRÉSELŐ ÉS TARTÓ

 

Ez a Fogkrém préselő és tartó nagyszerű segítség, hogy csökkentsd a megmaradt fogkrém pazarlását!

Használatával könnyen kipréselhető a fogkrém. Apró méretével helyet takaríthatsz meg a jobb fürdőszobai elrendezés érdekében. Különböző testápolási termékekhez használható. Légy környezettudatosabb ezzel az innovatív termékkel, rendeld meg most!

Ár: 12.990Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
pasta-stiskac - 2nd - 30% OFF 2 - 10 4.890Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

NINCS TÖBB PAZARLÁS

Segít kipréselni a legkisebb mennyiségű fogkrémet is, így elkerülhető a pazarlás és környezettudatosságra nevel.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

A tartó könnyen használható, csak tekerd fel és préselj vele. Apró és kompakt méretének köszönhetően helyet takarítasz meg a fürdőszobában. Csúszásmentes aljának köszönhetően elkerülhető a leesése.

SZÉLES KÖRŰ HASZNÁLAT

A fogkrém tartót széles körben használhatod különböző testápolási termékek esetén, mint kézkrémet, arckrémek, szakállápoló termékek és egyebek esetén.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.