-50%
Akció!

FOGANTYÚ NÉLKÜLI CUMISÜVEG

 

Ez a két darabos, könnyen tartható Cumisüveg tökéletes kellék bármilyen újszülött táskába. Egyszerű formatervezés, de hatékony a 3 hónapos kor feletti gyerekek számára, elősegíti a helyes étkezés elsajátítását. A leszerelhető fogantyúk fontosak arra az időszakra, amikor a gyerek idősebb lesz és már saját maga is meg tudja tartani a cumisüveget. Apró kezekre tervezve, segíti a motoros készségek fejlesztését.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

FOGANTYÚ NÉLKÜLI FORMATERVEZÉS

Nagyszerű az utazó és elfoglalt anyák számára akiknek szabad kézre van szükségük vagy ikreket kell etetniük. Kényelmes amikor a gyerek még karon ülő, amikor hintában, autós ülésben vagy a babakocsiban van. A fogantyú nélküli cumisüveg függőleges helyzetben használandó és könnyen elmosható kézzel vagy egy mosókefe segítségével.

ELLENŐRZÖTT LÉGÁRAMLÁS

A szivárgásmentes technológia klinikailag bizonyított, hogy csökkenti a levegő bejutását a szervezetbe, amely által elkerülhető a hasfájás. Ugyanakkor csökkenti a gázosodást és a fertőzések elterjedését. 3 hónapos kor fölötti gyerekek számára jóváhagyva, dupla véggel ellátva. Nem ereszti át a levegőt így kényelmesebb maga az evési folyamat. A végek a csomaghoz tartoznak.

ÚGY GYEREKEK MINT ANYÁK ÁLTAL IS KÖZKEDVELT TERMÉK

Az üveg oldalán unciában és milliliterben is meg van adva a mértékegység. Leszerelhető fogantyúk arra az időszakra, amikor a gyereked képes lesz saját maga megtartani a cumisüveget; elősegíti a motoros készségek fejlődését a kritikus életszakaszokban. A cumisüveg és a hozzá tartozó csövek kiváló minőségű FDA szilikonból készültek, BPA mentesek valamint PVC és ólommentesek. Használata biztonságos a mikrohullámú sütőben, forrásban lévő víz és a fertőtlenítő szerek sem tesznek kárt benne. Egészen 392 Fahrenheit fokig hőálló és fagyasztóba is helyezhető.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.