-50%
Akció!

FINISHER KÁBEL FOGÓ

 

Ez a rendszerező fogó segíthet megoldani az összekuszálódott kábelek problémáját!

A kábel fogó segíthet megtartani a rendet és tisztaságot, szegít megszabadulni az összekuszálódott kábelektől; a tiszta és rendezett környezet sokkal jobb érzetet ad.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
kabelhold - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

TÖBBFUNKCIÓS

A kábel rendszerező kábelek, vezetékek rendben tartására használható, otthon, garázsban, irodában, USB kábelek, autókábelek, tápkábelek, töltőkábelek és egérkábelek rendszerezésére.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Tépd le a védő fóliát és ragaszd fel erős 3M ragasztószalaggal, nem szükséges lyukakat fúrnod, és károsítanod a falat. Megfelel fa, üveg, kerámia, műanyag és fém felületekhez. A felület tartós és puha.


KÖNNYŰ FORMATERVEZÉS

Puha ragasztóval érkezik a csomag, egyszerű és kényelmes a behelyezésre, falra vagy asztalra is ragasztható, könnyen használható és erősen tapad. Rozsdabiztos, hajlítás ellenálló, ragasztóval tapad, szép és praktikus.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.