-50%
Akció!

FELUGRÓ LEFOLYÓ SZŰRŐ

 

Tedd modernebbé a fürdőszobád ezzel az innovatív lefolyó szűrővel.

Ez a felugró lefolyó szűrő jól beépített, belső kosárszűrővel rendelkezik, mely rendesen összegyűjti a hajszálakat, ékszereket, piszkot és bármit, ami a lefolyó eldugulását okozhatná.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

DUGULÁS MENTES TERVEZÉS

A jól beépített, belső kosárszűrő rendesen összegyűjti a hajszálakat, ékszereket, piszkot és bármit, ami a lefolyó eldugulását okozhatná.

EGYETLEN NYOMÁSSAL FELUGRIK

Fürdőkád/mosdókagyló dugóként is használható. A kényelmes nyomógomb segítségével könnyen leengedheted vagy feltöltheted vízzel a kagyló vagy kádat.

NEM ENGED SZIVÁROGNI

Szilikagél tömítéssel a szélén megakadályozza a vízszivárgást. Oxidáció ellenálló és szivárgásbiztos.

KÖNNYEN ALKALMAZHATÓ

Nem szükségesek szerszámok – csak távolítsd el a régit és helyezd be az új, felugró lefolyó szűrőt. A vastagított és meghosszabbított csavarnak köszönhetően puszta kézzel beszerelhető.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.