-32%
Akció!

Felfújható vízpermetező szőnyeg gyerekek számára

MENŐ VÍZIJÁTÉK NYÁRON: A vízpermetező kis szökőkutat tud kialakítani a gyerekek számára és hűvösben szórakozhatnak a szőnyegen!
BIZTONSÁGOS&TARTÓS: Kiváló minőségű, környezetbarát PVC-ből készül, nem mérgező és az erős préselés nem fogja megtörni játék közben.
NAGY MÉRETŰ: A szőnyeg átmérője körülbelül 100 cm /39.37 kör alakú vízpermetezővel a még jobb szórakozás érdekében!

Ár: 14.650Ft Akciós ár 9.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 9.990Ft/db
-0%
2x 6.990Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

Több órás vízi szórakozás a gyerekek számára a nyár folyamán!

RENGETEG SZÓRAKOZÁS OTTHON – Ha nem is hagyhatod el a házat, rengeteg hűsító módszered van. Ily módon kissé elviselhetőbbé válik a nyár.

GYORS ÉS KÖNNYŰ – Ez a gyerek víziszőnyeg könnyen csatlakoztatható a vízvezetékekre majd több órányi szórakozást biztosít, aggodalom nélkül.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.