-50%
Akció!

FAMINTÁS CSINÁLD MAGAD ESZKÖZ

 

Hozz létre élénk faminta hatású dekorációt!

Könnyen használható és újrahasználható, könnyen tisztítható, vízzel. Tiszta és szép famintát csinálhatsz falra, ablakkeretekre, gerendákra, fapadokra, ajtókra és bármire, amit díszíteni szeretnél, csináld magad otthoni dekoráció.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
wood-grain - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

TAPÉTA UTÁNZAT

Fess csodálatos famintát a falra, tapétahatást keltve a falon, faminta imitációs eszközünkkel.

HOZZ LÉTRE ÉLÉNK FAMINTA HATÁST

Ergonomikus csúszásmentes és műanyag fogantyú. Lenyűgöző facsomó és faminta hatások. Nyers és puha, gumírozott anyag, tartós és szilárd, segít megalkotni az élénk famintát.

LAKÁSDEKORÁCIÓ ASSZISZTENS

Ez a famintás eszköz élénk famintát varázsol és számos felületen használható: fal, fa, anyag, vászon, papír. Lehetővé teszi, hogy úgy dekoráld a lakásod, ahogy szeretnéd.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.