-50%
Akció!

FAMEGMUNKÁLÓ SAROKSZERSZÁM

 

Ez a Famegmunkáló Sarokszerszám szuper kényelmessé és könnyűvé teszi a csiszolást és kiegyenlítést.

Vízszintes és függőleges buborékokkal dolgozik, melyek könnyű megfigyelést és szintezést biztosítanak. Állítható vágási mélységgel rendelkezik és jó ellenállóképességgel. Szilárd és biztonságos a használata, tökéletes bármilyen típusú és méretű fadarabhoz.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

TÖKÉLETES MEGMUNKÁLÓ ESZKÖZ

Gyorsabbá teszi a sarokmunkát anélkül, hogy fúrófejeket kellene cserélgetned vagy bármi mást használnod. Ez az eszköz minden sarok és szél simaságát biztosítja, bármilyen fáról legyen is szó. Minden befejezett fa projektnek kiválóan profi kinézetet ad.

KÖNNYŰ MEGFIGYELÉS & SZINTEZÉS

Vízszintes és függőleges buborékokkal ellátva a könnyű megfigyelés és szintezés érdekében. 45˚-os sugarú vágási opcióval rendelkezik.

SZÉLESKÖRŰ HASZNÁLAT

Minden asztalos és hobbimunkás által nagyra értékelt eszköz, megfelel csiszolásra és metszésre, bármilyen fa típusról vagy méretről is legyen szó. Nagyszerű a bútorok, dekorációk és egyéb fa projektek elvégzésére.

EGYSZERŰ MŰKÖDÉS

Kicsi, hordozható és könnyen használható eszköz, sokkal egyszerűbben kiegyenlíti a fa felületét mint egyéb szerszám. Tisztítás céljából problémamentesen szétszerelhető és összeszerelhető.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.