-53%
Akció!

FALI JAVÍTÓSZER

Ez egy MUSZÁJ ESZKÖZ minden háztartásban. Könnyű a javítás vele, gyors és kényelmes.

Használd számos otthoni projekt részeként. Ez a Repedés Javító Krém egy olyan termék, mely könnyen és azonnal megjavít bármilyen repedt felületet a falon, könnyen betömíthetsz vele bármilyen rést a falon. A felületek vízhatlan rétegeként is használható. Nem létezik olyan kár, melyet ne hozna helyre.

Ár: 14.990Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
WMA - 2nd - 30% OFF 2 - 10 4.890Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

AZONNALI FALJAVÍTÓ

Tökéletes a repedezett, levált fal javítására, a lyukak, rések, fali graffitik eltüntetésére. Nincs olyan sérült fal, melyet ne javítana meg!

GYORS SZÁRADÁS

Gyorsan száradó összetevőkkel a könnyű tapadás, javítás és szigetelés érdekében. Erős megoldás a hosszan tartó eredményekért.

100%-OSAN BIZTONSÁGOS, VÍZALAPÚ

Alapösszetevője a víz, nincs büdös szaga. Formaldehid mentes és nem korrozív.

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Csak extrudáld és kend fel a gyors javításhoz. Használd ezt a pasztát azon felületeken, melyeket szigetelni vagy javítani szeretnél.

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.