-50%
Akció!

FAGYTALANÍTÓ ÉS PÁRÁTLANÍTÓ AUTÓ MELEGÍTŐ

 

Nincs többé fagyott szélvédő és az autódat sem kell többé felmelegítened!

Ez a hordozható autó melegítő arra lett kitalálva, hogy gyorsan felolvassza a jeget, ködtelenítsen és távolítsa el a párát a jármű szélvédőjéről. Melegítőként is használható és lehetővé teszi, hogy élvezd a meleg levegőt a hideg, téli napokon. Emellett hűsítő beállítása is van, amellyel hűvösebb levegőt élvezhetsz a forró, nyári napokon.

Ár: 15.990Ft Akciós ár 7.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
car-heat - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.590Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.990Ft/db
-0%
2x 5.590Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

2 AZ 1-BEN FUNKCIÓ

Fűtő és hűtő funkcióval is rendelkezik. Magas teljesítményű ventillátorral rendelkezik, mely gyorsan felmelegíti az autót anélkül, hogy arra várnál míg a motor felmelegszik.

KÖNNYEN FELSZERELHETŐ

Csak dugd bele a jármű 12V-os szivargyújtójába és kapcsold be. 180°-ban elfordítható a még szabadabb mozgásért.

JÓ MINŐSÉG

Hőálló, kemény műanyag, automata fűtési funkció túlhevülési védelemmel. 3 levegő kimenete van a szélesebb és jobb lefedettség érdekében.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.