-50%
Akció!

FAFARAGÓ TÁRCSA

 

Ez tökéletes sarokcsiszoló kiegészítő!

A 12 fogas, erős fafaragó tárcsa kiváló teljesítményű fafaragó eszköz, széleskörű használattal, stabil teljesítménnyel, könnyen használható és felszerelhető.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Kiváló minőségű alumíniumból készült, nagy keménységi fokozatú, kopásálló és könnyen felszerelhető és használható. Könnyen élezhető így meghosszabbodik a pengék élettartama is.

ÚJ TECHNOLÓGIA

Ezek az egyedi, széles élek finom kidolgozást hagynak, mely minimális csiszolást igényel. Ellentétben a csiszoló tárcsákkal, a pengék ível formatervezése és a széles élek belső elhelyezése egyedi skalpolást eredményez. Ennek eredménye a lehető legfinomabb kidolgozás. A famegmunkálásból kiveszi a részét.

SOKOLDALÚSÁG

A precizitás érdekében mintákkal és útmutatókkal is használható. A legjobb választás a gyors formázáshoz, gyaluláshoz és vágáshoz. A rendeltetésszerű használata szinteződést ad a felületnek. Dőlésszögben használva a legjobb a domború és a konkáv szabad formájú fa alakításához.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.