-50%
Akció!

FAFARAGÓ FORGÓ FÚRÓ KÉSZLET

 

Fafaragás könnyedén és precízen!

Készítsen gyönyörű fafaragásokat és dekorációkat ezzel a Forgó Fúró Készlettel – kézi és vezeték nélküli elektromos fúrógép fafaragáshoz, csiszoláshoz, metszéshez és szobrászathoz. Bonyolult kivitelű gyönyörű fa remekműveket készíthet egyszerűen.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

BEÁLLITHATÓ VIBRÁCÓSEBESSÉG

Állítható forgási sebességgel, maximum 25000 / perc gyorsasággal. Háromfokozatú sebességváltó is jár hozzá, amely automatikusan beállítja a teljesítményt a kérésnek megfelelően.


MAGASSZINTŰ PONTOSSÁG

Könnyen és precíz részletekkel bonyolult formájú faragásokat és mélyedéseket hozhat létre. Valóban segít abban, hogy a fafaragás sima és pontos munka legyen. Több faragó bittel rendelkezik az alkalmazkodó munka érdekében!

TÖBBFUNKCIÓS

Gravíroz, darál, fúr, vág vagy tisztára fényezi a fa remekműveket tisztításkor. Kőmetszetnél is használható.

ENERGIAIGÉNY

Újratölthető akkumulátorral működik vagy közvetlenül csatlakoztatható az USB telefon töltőjével, számítógépházhoz vagy a notebook USB portjához. Az akkumulátor töltése egy bankon keresztül is lehetséges. Automatikus be- és kikapcsolási funkcióval rendelkezik, ha teljesen fel van töltve.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.