-50%
Akció!

FA ÁPOLÓ MÉHVIASZ

 

Élezd újra a kifakult bútoraid ezzel a fa ápoló méhviasszal!

A méhviasz teljes mértékben természetes méhviaszból és kókuszolajból készült. Tehát meg fog szilárdulni alacsony hőmérsékleten. Szilárdulás után felmelegíthető és olvadást követően ismét felhasználható. A méhviasz védőréteget képez a fa felületén és nem teszi ragacsossá vagy túl simává a felületet. Ne aggódj attól, hogy el fogsz csúszni a padlón.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
wood-wax - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

HATÉKONY

Eltávolítja a sok éves, felgyülemlett lerakódást és visszaállítja a régi bútoraid fényét. Ez a többcélú viasz nem csak megtisztítja a fa bútoraid és szekrényeid, de ki is fényezi őket és természetes csillogást ad nekik!

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Eltávolítja az enyhe karcokat, zsírt, szennyt és piszkot a festett felületekről. Bármilyen kezelt fafelületen biztonságos a használata. Friss és új kinézetet ad a régi kifakult/karcos fa bútoraidnak. Csak kend be a felületet és töröld el, majd nézd ahogyan a sok éves kár eltűnik a szemeid előtt.

SZÉLESKÖRŰ HASZNÁLAT

Különböző fa felületekre alkalmas, asztalok, ajtók, szekrények de akár még fafaragásokon is. Tökéletes az otthonod számára! Mindig újjá és tisztává varázsolja a lakásod!

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.