-50%
Akció!

ERŐS POR ALAPÚ RAGASZTÓ

 

Próbáld ki ezt az ultra erős azonnali ragasztó és összeillesztő por alapú ragasztót!

Használd ezt a kétrészes (ragasztó és erős) ragasztót egyedi megerősítő és feltöltő tulajdonsággal. Repedések, lyukak és rések javíthatóak, hogy visszanyerjék eredeti formájukat.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
glue-powder - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Gyorsan javít erős, kötő erővel akár 7-15 másodperc alatt. A művelet nagyon kényelmes, bárhol, bármikor, feltételek nélkül.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Majdnem mindent megjavít a játékoktól a PVC-ig és különböző eszközökig, autóalkatrészeket és egyéb felületeket. 7-15 másodperc alatt vagy kevesebb idő alatt, a teljes száradást követően vízálló, petróleum, kémiai és sav ellenálló.

LÉPÉSEK:

Ellenőrizd le, hogy a felület tiszta, száraz és foltmentes legyen, majd szórd rá a port. Simítsd el a felületet a műanyaggal majd öntsd rá a folyadékot. Csiszold meg smirglivel vagy csiszolókoronggal, végül pedig fújj rá a spray-ből.

 

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.