-50%
Akció!

ELEKTROMOS SZEMPILLA GÖNDÖRÍTŐ

 

Készíts hosszú és gyönyörű szempillákat másodpercek alatt ezzel a prémium fűtött szempilla göndörítővel!

Fedezd fel szempilláid összes lehetőségét útközben vagy otthon. Készíts hosszú és gyönyörű szempillákat másodpercek alatt a fűtött szempilla göndörítővel! A fésű úgy lett kialakítva, hogy elválassza a szempillákat, miközben a hő finoman fürtökké formálja őket – nulla szorítás vagy csípés nélkül!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

GYORS ÉS HOSSZANTARTÓ

A hő legnagyobb előnye, hogy csak pár másodpercig tart az egész napos fürtök létrehozása pára és esőn keresztül is.

TÖKÉLETES TÖRÉKENY SZEMPILLÁKHOZ

Ha törékeny vagy kihulló szempilláid vannak, akkor az utolsó dolog amit tehetsz az az, hogy aláveted őket a szorító szempillacsavarók húzódzkodásának. A fűtött göndörítővel viszont egyszerűen felemeled a szempilláidat egy gyengéd göndörítés érdekében – minden erő nélkül.

GÖNDÖRÍT & PUHÍT

Olyan szempilláid vannak, amelyek szeretnek mindenféle irányban kilógni? A bilincs stílusú hajcsavaró csak hangsúlyozni fogja ezt. A fűtött hajcsavaró viszont segít megszelídíteni és begöndöríteni azokat a makacsul vad szempillákat. A fűtött szempilla göndörítő segítségével másodpercek alatt extra emelést és göndörítést kaphatsz, anélkül, hogy törést szenvednének ha szempillaspirálos szempillákat helyeznél be egy szorítóba.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.