-50%
Akció!

ELEKTROMOS RUHASZÁRÍTÓ FOGAS

 

Ez az elektromos ruhaszárító fogas pehelysúlyú és hordozható, tökéletes utazáshoz!

Az Elektromos Ruhaszárító Fogas a hagyományos szárító kényelmét egyenesen a kezeid közé helyezi. Több, mint egy ruha fogas. A dupla hatású MELEG ÉS HIDEG technológiának köszönhetően a leggyorsabb, legkönnyebb és legbiztonságosabb módja a kényes ruhák szárításának. A ruha fogas gyorsan és biztonságosan szárítja meg a ruháidat, egyenesen a tartón. Nincs felfordulás és nincs ruha károsodás.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

MULTI-FUNKCIÓS

Az Elektromos Ruhaszárító Fogas nem csak ruhák, de cipők szárítására is alkalmas. Egyszerűen csak helyezd a cipőidet a speciális tartozékba, csatold a fogashoz és szárítsd meg őket! Cipő szárítóként és zokni szárítóként is használható.

KÉT FOKOZATÚ HŐFOK

Hűvös és meleg levegő beállítás. A meleg levegő fújás automatikusan bekapcsol a készülék elindításakor. A ruhák hamar megszáradnak az 50 ° -60 ° fokos meleg levegő által. 3 óra után a ruhaszárító automatikusan hideg levegőre kapcsol (ez a funkció bármikor bekapcsolható manuálisan is).

SZUPER TEHERBÍRÁS

A ruhaszárító nem csak egy darab ruhával bír el hanem több ruhadarabot is fel lehet rá aggatni. A teherbíró képessége eléri az 5 kg-ot, mely rendkívüli segítség a mindennapokban.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.