-50%
Akció!

ELEKTROMOS FÚRÓ PORGYŰJTŐ

 

A falak lyukainak fúrása tiszta munkává válik, és fúráskor nagy mértékben csökkenti a port!

Fúrófedél rendszerünkkel a tiszta munkaterület érdekében távol tudja tartani a port és a törmeléket. A fúrórögzítő tartós műanyagból készül. Üreges kamrája van, amely összegyűjti a port és a törmeléket, amikor minden furatot kifúrt. Imádni fogja, hogy ez a termék mennyire kényelmes és egyszerű a projekt utáni takarításhoz. Az eszköz sokoldalúsága és hasznossága miatt kiválóan kiegészít minden eszköztárat.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

A porfogónak a fúróhoz való rögzítéséhez először csavarja le a tiszta fedelet. Helyezze a fúrófejet a melléklet aljába, győződjön meg arról, hogy a kerek kefe a fúrófej körül van-e. Ezután tegye vissza a fedelet, és készen áll a por befogására. A tartozék ürítéséhez csak csavarja le a fedelet és ürítse ki a port.

TÖBB FÚRÓFEJHEZ ILLESZKEDIK

Az állítható fúrófedél különféle otthoni projektekhez használható, amelyek fúrást igényelnek. A tálrögzítő bármilyen márkájú fúróhoz illeszkedik, minden szükséges beállítás nélkül.

PORGYŰJTŐ ESZKÖZ

Próbálja ki ezt a sokoldalú fúrófejet annak érdekében, hogy a rendetlenség ne takarja el a padlót vagy a bútorokat. Ez a praktikus eszköz illeszkedik a fúrófejekhez, és megfogja a gipszkarton, fa, fém, beton és egyéb anyagok lyukainak fúrásakor keletkező porát.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.