-50%
Akció!

ELEGÁNS MULTIFUNKCIÓS HEGYIKRISTÁLY SÁL CSAT (2 db készlet)

Dobd fel a megjelenésed ezzel az elegáns sál csattal!

Ez a csat ötvözi a minimalista elemeket és a luxus megjelenés enyhe tulajdonságait! A fényes, csillogó hegyikristály könnyedén fog több életet varázsolni a megjelenésedbe! Még akkor is ha csak egy egyszerű blúzt viselsz, ez a csat csodálatossá varázsolja!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
buckle - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Egyszerűen csak húzd bele a sálad vagy inged alját a gyűrűbe és húzd ki a másik oldalon! Ennyire egyszerű, és ez a minimalista kiegészítő könnyen ad eleganciát a megjelenésednek, anélkül, hogy túl extravagánsnak tűnnek, tökéletessé teszi bármilyen alkalomra!

TÖBBFUNKCIÓS

Sálgombok, Inggombok, ruhagombok, stb. Különleges alkalmakkor, mint születésnapok, Hálaadás vagy Karácsony, add a legjobb ajándékot a hölgyeknek, mely bármilyen alkalommal megfelel, mint partik vagy esküvők alkalmával.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.