-50%
Akció!

EGYIRÁNYÚ VÍZSZINTES ABLAKFÓLIA

 

Tedd jobbá az otthonod kinézetét az ablakod felturbózásával ezzel az egyirányú vízszintes ablakfóliával!

Az otthonod sokkal kényelmesebb lesz még a forró nyári napokon is, mivel beengedi a természetes fényt, de blokkolja az ultraibolya sugárzást. A bőr védelmén túl, megelőzi a bútorok, padló és a falak kifakulását, melyet az UV sugarak okoznak. Mivel szigetelő réteget ad az ablakhoz, hozzájárul az energiafelhasználás javításához, megelőzi a kazán és a légkondicionáló berendezés túlműködését így csökkentve a számlák értékét is. Változtass ezzel az ablakfóliával!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

VÉKONY ÉS KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ 

Kitűnő hőszigetelő hatása van, karcálló réteggel a felületén, súrlódás ellenálló, nem fakul ki és nem hólyagosodik fel.

HŐSZIGETELÉS ÉS ENERGIAMEGTAAKRÍTÁS

Blokkolja az infrasugarak 85%-át, télen benn tartja a meleget, nyáron pedig blokkolja ezt, energiamegtakarító. Blokkolja az UV sugarak 97%-át, megelőzi és csökkenti a beltéri bútorok fakulását és elöregedését.

MAGÁNSZFÉRA VÉDELEM

Magánszféra védelem a nap egész szakaszában, mivel ez a védelem nem szűnik meg az éjszaka folyamán sem.

TISZTA KILÁTÁS BELÜLRŐL

Tiszta kilátás az ablakból anélkül, hogy sérülne a magánszférád.

KÖNNYEN FELSZERELHETŐ

Bizonyosodj meg róla, hogy az ablak felülete teljes mértékbe tiszta és abszolút foltmentes, ne feledd a szappan/víz használatát, hogy megtisztítsd az ablakot és a tapadófelületet.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.