-50%
Akció!

LUSTA CIPŐFŰZŐ

 

Szerezz menő újszerű cipőfűzőt!

Fém kapoccsal van ellátva, mely divatossá teszi a lábbelidet! Azonnal méretre szabható. Nem szükséges mindig újrakötni a cipőfűzőidet! Tökéletes alkalmi cipőkhöz és speciális cipőkhöz, mint a túrabakancs és a korcsolyacipő.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
shoelace - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÉNYELMES DIVAT VEZETŐ TREND

Ezen cipőfűző varázslata, hogy teljesen új megjelenést ad a régi vagy új cipőidnek, különböző stílussal ruház fel! Még a különböző színek is, külön-külön, megférnek egy pár cipőn, különböző stílust mutatván.

UNIVERZÁLIS MÉRET

Tökéletesen illeszkedik a surranóidhoz, futócipődhöz, sportcipőidhez és egyéb típusú cipőidhez. Sosem kell többé újrakötöznöd a cipőidet futás, séta, biciklizés, túrázás és egyéb tevékenységek végzése közben.

KÖNNYŰ HASZNÁLAT, IDŐ MEGTAKARÍTÁS

A képeken és a leírásban szereplő útmutató a segítségedre szolgál, de eléggé egyszerű a használata és ugyanakkor gyors is. Mindent egyszerre. Bármilyen problémád akadna vele, mi örömmel segítünk. Ugyanakkor, létrehozhatod a saját mintádat is.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.